Ledverlichting ongezellig? Dan denk je misschien aan koud en kil licht. Van dat witte of blauwe licht verwerkt in lelijke buizen. Lekker fel en niet te dimmen. Niet bepaald de verlichting die je graag in huis haalt.

Ledverlichting ongezellig? Dat is verleden tijd.

Ledverlichting heeft mooie ontwikkelingen achter de rug en is juist een must-have geworden voor in ieder interieur. Sla maar een willekeurig woontijdschrift open en je komt ledlampen tegen. Ledlampen zijn vandaag de dag leverbaar in verschillende lichtkleuren en formaten. Met of zonder dimmer en keuze uit meerdere fittingen. Ledverlichting is daarmee niet alleen een goede keuze voor op kantoor, in winkels of horeca, maar ook gezellig voor thuis.

Groot, Groter, Grootst!

Om je prettig te voelen in een ruimte, moet de ruimte wel de juiste sfeer hebben. Verlichting speelt hier een grote rol in en daar raken we maar niet over uitgepraat. En soms overdrijven we een beetje. Dit doen we met onze Led Filament XXL serie. Deze joekels van blikvangers zijn een designstatement op zich. En met groot bedoelen we ook echt groot.  Zo heeft onze Calex 425802 Flex filament Megaglobe een afmeting van maar liefst ø 200 mm en een hoogte van 290 mm. De ideale lamp om een moderne industriële sfeer te creëren.

De Giant XXL serie

De Giant XXL serie bestaat uit mooie eyecatchers die voor warm en fijn licht zorgen om dat echte thuisgevoel te creëren. Ze staan geweldig in grote open ruimten, zoals lofts of trendy restaurants. En met de klassieke kogelvorm, die goed past bij elk interieur, sla je de plank nooit mis. De Calex XXL serie komt het best tot zijn recht met de bijbehorende E40 Penduleset. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart en brons.

Ledverlichting ongezellig? Absoluut niet en dat laten we graag zien met ons ruime assortiment aan ledverlichting. Heb je vragen, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

One thought on “Ledverlichting ongezellig? Echt niet!

  1. Pingback: Duurzame ledverlichting en energiezuinig | de LampjesFabriek

Geef een reactie

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.