Zit je eindelijk in het vliegtuig voor die welverdiende vakantie, realiseer je je dat je het licht aan hebt laten staan. Oeps! Gelukkig is dat tegenwoordig met Philips Hue in slechts één aanraking opgelost.

Hue?

Met Philips Hue kun je je lampen eenvoudig in- en uitschakelen op afstand. Dankzij geofencing verwelkomt Philips Hue je zelfs weer bij thuiskomst. Philips Hue stelt je ertoe in staat om al je verlichting op afstand te bedienen, waar je ook bent.

Met Philips Hue kun je iedere gewenste lichtkleur kiezen die je maar wilt. Van de slaapkamer tot de tuin en van de woonkamer tot zelfs het kleinste kamertje. Jij kiest.

Kleur je leven met Philips Hue

Creëer iedere sfeer

Of je nu moet studeren of een romantisch avondje op de bank hebt, je creëert eenvoudig elke gewenste sfeer. Via de Philips Hue App kun je elke tint licht instellen. Iedere lamp is afzonderlijk te bedienen, zo is het mogelijk om in elke kamer een andere sfeer te creëren.

Met Philips Hue word je iedere ochtend uitgerust wakker dankzij de geleidelijke toenemende lichtintensiteit. Geen wekker meer die je verstoort terwijl je net zo’n mooie droom had. Start de dag met helder wit daglicht en eindig deze met rustgevend wit licht voor een relaxed einde van de dag.

Speel met kleuren en laat je verbeelding de vrije loop. Synchroniseer met films, games of muziek en waan je op een groot feest in een discotheek. Ga helemaal op in het moment door je verlichting aan te laten sluiten aan de film die je kijkt en waan in je in een bioscoop. Er zijn vele apps ontwikkeld voor Philips Hue waarmee je dit kunt doen.

Ben je je kamer al een tijdje zat maar weet je maar niet wat je nu moet veranderen? Met Philips Hue heb je binnen no time een hele andere kamer door de muren te kleuren met licht.

LampjesFabriekPhilipsHue3

Wat heb je nodig?

Het enige wat je nodig hebt is een Philips Hue lamp, de Hue Bridge en de app. Om je op weg te helpen hebben wij een aantal starterspakketten samengesteld.

Heb je thuis een internetverbinding dan kun je aan de slag! Via de Bridge verbind je je smartphone met maximaal 50 lampen.

Er zijn drie soorten Philips Hue lampen, de White met warm wit licht, de White Ambiance welke instelbaar is van warm wit licht tot koel wit licht en alles daartussen en de White + Color welke instelbaar is in maar liefst 16 miljoen verschillende kleuren.

Alle Philips Hue verlichting maken gebruik van energie-efficiënte LED lampen en zijn bovendien dimbaar.
Naast de lampen zijn er ook verschillende armaturen beschikbaar waarin de lichtbron al verwerkt is.

Aan de slag met Philips Hue

Download de App via de App of Play Store en de toekomst ziet er rooskleurig uit. ?

 

 

 

Geef een reactie

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.