Het Paasweekend staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor de jaarlijkse familiebrunch.  
Ieder jaar ben jij weer op je paasbest aanwezig en ieder jaar krijg je weer diezelfde vraag van tante Els, ome Jan of je verre achterneef Bob: “Heb je nu nog steeds geen vriend (of vriendin)?”. Ja, het is nu echt de hoogste tijd om hier verandering in te brengen. Maar helaas is het vinden van de perfecte partner niet altijd even makkelijk. 
 
Jij hebt alle apps die je maar kunt vinden allang geprobeerd maar jouw ideale match heb je helaas nog niet gevonden. Geen zorgen, wij hebben groots nieuws! Vergeet Tinder, Happn, Pepper of Lexa. Jouw perfecte partner is dichterbij dan je denkt…
 
 
Met onze revolutionaire Partner Configurator creëer jij je droomman of vrouw binnen no time. Alles is mogelijk, of je nu droomt van een gezellige knuffelbeer met een bierbuikje of een afgetrainde fitnessbabe. Jij kiest! 
Je klikt eenvoudig je nieuwe partner bij elkaar en voor je het weet staat jouw liefje voor je klaar.
 
Oké, natuurlijk kun je bij ons niet écht een partner samenstellen (dit zou namelijk nogal omslachtig zijn met bezorging) maar je kunt bij ons wel jouw eigen unieke lamp samenstellen!
Je kiest hierbij zelf jouw favoriete plafondkapje, snoer, fitting en lamp en deze heb je binnen no time in huis. Vind je het lastig om te kiezen? Dat hoeft ook niet, je kunt eindeloos combineren met verschillende snoeren en lampen en zo creëer je eenvoudig je eigen unieke verlichting. Straks shine jij brighter dan ooit en wie weet geniet jij volgend jaar samen met je nieuwe liefde van het paasontbijt. Onze verlichting boven de tafel maakt het dan een stuk romantischer…
 
 

Geef een reactie

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 201 reviews.