Tegenwoordig zijn lampen niet meer voornamelijk bedoeld als noodzakelijke verlichting, maar zien we steeds vaker dat mensen kiezen voor bijzondere lampen. Het zijn echte eye-catchers en de decoratieve lampen maken de inrichting van een woning of winkel helemaal af. Alles is mogelijk, van strakke tot excentrieke modellen en ook zien we steeds grotere lampen voorbij komen.

Giant Gold of Titanium

Calex, maker van sfeerlicht, heeft haar Giant collectie aangevuld met maar liefst zes bijzondere modellen in de kleuren goud en titanium. Als we zeggen giant bedoelen we ook echt giant. De lampen zijn allemaal minimaal 25 cm groot en zijn allemaal handgemaakt. Wij zijn trots om al deze unieke lampen in ons assortiment te hebben en wij vinden ze zelf te gek!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de Giant Paris Gold?
Deze bijzonder vormgegeven LED lamp heeft een lengte van 40 cm en steelt ongetwijfeld de show! Of misschien is de Giant Manhattan Titanium de lamp die jij zoekt. De Manhattan is perfect rond en past goed in grote, open ruimtes.

Zoals bij alle modellen van de Giant serie, kun je kiezen uit de kleuren goud of titanium. De sierlijke golden serie geeft een prachtig, warm licht en de titanium serie heeft een titanium/spiegel coating  wat een stoer effect geeft en waardoor het licht wat zachter is. Ga je voor goud of kies je liever voor een wat strakkere look en ga je voor titanium? Aan jou de keus!

Make it fit

De Giant lampen van Calex hebben een verbruik van slechts 6 of 8 Watt en zijn daarom zeer energiezuinig. Nieuw aan de Giant serie en anders dan bij de Giant Original serie, is de E27 fitting die je gemakkelijk aansluit op standaard fittingen. Wij hebben allerlei soorten fittingen en gemakkelijke pendulesets in ons assortiment. Neem gerust een kijkje en wie weet schittert een van deze reuzen binnenkort bij jou thuis of op kantoor!

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 634 reviews.