Laat je inspireren door de laatste trends. Speciaal voor de zomer hebben we de interieurtrends en bijpassende shopping tips voor jou op een rijtje gezet. 

 

Interieurtrend #1: een werelds interieur

In de zomer komen de vakantiekriebels weer boven. We laten ons inspireren door prachtige vakantiebestemmingen: zoals de aardetinten uit marrakech, rotan spiegels uit bali en hotel chique accessoires uit New York. Het combineren van stijlen uit verschillende landen laat jouw interieur werelds aanvoelen, maar bovendien maak je het er ook heel persoonlijk mee! Je mixt en matcht jouw favorieten en bewaart je vakantie herinneringen. Zelfs als je dit jaar niet op vakantie gaat, waan jij je met deze interieurtrend in een paradijs.      

Shopping tip: 


 

Interieurtrend #2: nieuwe interieurstijl Japandi

De nieuwe interieurtrend waar Scandinavië en Japan elkaar ontmoeten. Een oase van rust, minimalisme en veel licht zijn kenmerkend voor deze interieurstijl. De japanse invloeden zie je vooral terugkomen in organische en unieke vormen. De kracht van de imperfectie. Ook zie je meer contrasten dan bij de originele scandinavische interieurstijl. Hierdoor worden ook wat donkerdere kleuren toegevoegd aan het interieur, maar behouden we door veel gebruik te maken van aardse bruin en beige tinten, licht en rust in huis. 

Shopping tip: 

De bekende organische vormen uit de Japandi stijl komen helemaal terug in de XXL lampen Sylvie en Lucilla. 


 

Interieurtrend #3: een pronkstuk in huis

In 2021 kan jouw interieur niet zonder pronkstuk, ofwel statement piece. Een grote plantenpot of opvallend schilderij dat niemand kan ontgaan. En dat effect kan natuurlijk ook met een unieke lamp gecreëerd worden. Deze trend is op dit moment zo populair, omdat iedereen hiermee zijn of haar interieur persoonlijk en verrassend kan maken. We houden van het grootse gebaar omdat het luxe, stijl en rust uitstraalt. 

Shopping tip: 

Hebben we jou kunnen inspireren met mooie summer trends? Deel dan jouw make-over of nieuwe creaties met ons! Dit kan door op social media jouw foto’s te sturen of ons te taggen via @lampjesfabriek. 

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2040 reviews.