Industriële hanglampen kopen

Showing all 6 results

Industriële lampen

De industriële trend is inmiddels al een tijdje te vinden in de Nederlandse huishoudens, waar veel verschillende interieurs volledig of deels aanhaken op de rauwe kleurstellingen en elementen waar de trend uit bestaat. Weinig onderdelen van deze stijl zijn zo herkenbaar als de industriële hanglamp, die op zichzelf al ontzettend veel karakter toevoegt aan uw inrichting. Industriële lampen zijn er bovendien in allerlei soorten en maten, ook bij De Lampjesfabriek! 

Hoe herken ik een industriële lamp?

De klassieke industriële lamp is een hele tijd geleden ontstaan. In de fabrieken die tijdens de industriële revolutie werden gebouwd werkten de arbeiders continu door. Het was dan ook belangrijk dat de grote fabriekshallen goed verlicht werden. Daar werden gloeilampen voor gebruikt. Om te zorgen dat die lampen zoveel mogelijk licht opleverden, werden ze voorzien van grote metalen kappen. Ook zaten er meestal metalen rasters om de lamp zodat de arbeiders zich er niet zo snel aan konden branden. Diezelfde rasters en kappen zijn nu juist populair om hun uitstraling, want het zijn de typische kenmerken die een industriële lamp zo bijzonder en opvallend maken. De gloeilampen van toen zijn bovendien vervangen voor varianten met LED licht, die veel zuiniger en veiliger zijn en bovendien een stuk langer meegaan.  

Meer dan alleen een lamp

Een industriële hanglamp is, net als de andere verlichtingsopties in ons assortiment, veel meer dan alleen een lamp. Een lamp heeft meerdere rollen. Zo zorgt deze er in de eerste plaats natuurlijk voor dat er voldoende licht is om alles in huis te kunnen zien. Dat licht is niet alleen functioneel, maar heeft ook een bewuste en onbewuste invloed op de sfeer en onze gemoedstoestand. Een positieve invloed, wanneer u de juiste lamp heeft gekozen! Tot slot is het uiterlijk van de lamp zelf een belangrijk onderdeel van uw interieur. Zeker wanneer u een van de prachtige industriële lampen uit onze collectie kiest.  

Een industriële hanglamp volledig tot zijn recht laten komen

Heeft u een volledig industrieel interieur, dan kunnen we ons goed voorstellen dat u hier een industriële hanglamp bij kiest. Maar wat nu als u al een andere stijl aanhoudt, en toch ook de industriële lampen erg mooi vindt? Dan kunt u dit prima combineren! Er zijn een heleboel stijlen die goed samengaan met een industriële lamp, waardoor deze volledig tot zijn recht komt in uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een industriële hanglamp als toevoeging voor een van de volgende interieurtypen: 

  • Donker Scandinavisch 
  • Minimalistisch
  • Luxueus 
  • Stoer retro 
  • Vintage 

Past in ieder type woonruimte

Er zijn dus ontzettend veel combinaties te maken te maken met een industriële hanglamp. Deze passen in werkelijk iedere ruimte. De gebruikelijke ruimten, zoals de woonkamer, keuken of eetkamer, maar ook in bijvoorbeeld uw slaapkamer of zelfs badkamer kan een industriële lamp erg mooi staan. Toch is er één plek waar deze lamp echt uitblinkt en dat is boven de eettafel. Zo maakt u van uw industriële hanglamp een echte eye-catcher die bij iedere maaltijd de show steelt, zelfs wanneer de lamp uit staat.  

De beste kwaliteit

Kwaliteit vinden we bij De Lampjesfabriek ontzettend belangrijk. Bent u verliefd geworden op een van onze hanglampen, dan willen we dat die zo lang mogelijk meegaat zodat u er zoveel mogelijk van kunt genieten. Ons assortiment industriële hanglampen is daarom, net zoals de rest van ons productaanbod, met zorg samengesteld. We staan achter alle producten en merken die we aanbieden, zodat u altijd een lamp uitkiest die u niet in de steek zal laten. Daarnaast krijgt u standaard 2 jaar garantie op verlichting. Loopt u dus toch ergens tegenaan, dan kun u gewoon bij ons terecht.  

Industriële hanglamp kopen

Zit u misschien nog met vragen over onze industriële lampen? Zoekt u naar een persoonlijk advies over welke lamp het beste bij uw interieur past? Onze klantenservice helpt u graag! Zij zijn te bereiken met de chatfunctie hier op de site, of wanneer u belt naar 085 130 2268. Neem dus gerust contact met ons op, want we geven u met plezier advies.

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2040 reviews.