XXL Lampen LED Filament

Showing 1–16 of 20 results


XXL lampen

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor uw interieur? Dan bent u bij De Lampjesfabriek op de juiste plaats. Ons assortiment XXL LED lampen bestaat uit verschillende vormen en kleurstellingen, waardoor er ook voor uw wensen een perfect geschikt exemplaar beschikbaar is. We vertellen u hier graag meer over, dus lees vooral verder en ontdek onze XXL lampen!

Unieke XXL lampen

Met onze XXL serie haalt u werkelijk unieke lampen in huis. Kiest u voor deze XXL lampen, dan is het belangrijk om deze een mooi plekje te geven waar zij goed tot hun recht kunnen komen. Een optie is bijvoorbeeld om de lampen boven de eettafel te hangen. U zou er dan zelfs voor kunnen kiezen om verschillende vormen of kleuren te kiezen om deze vervolgens naast elkaar te hangen. Zo ontstaat er een speels effect!

Een combinatie van technologieën

Het draait dus om grote lampen in verschillende vormen en kleuren. Dat is echter niet het enige wat deze XXL lampen bijzonder maakt. De binnenkant is eigenlijk net zo bijzonder als het uiterlijk. Dat komt door twee mooie technologieën die in de lampen zijn verwerkt. Hieronder leest u welke dat zijn.

    • LED
      De moderne LED technologie maakt lampen zuiniger, duurzamer en veiliger. Zo kunt u rekenen op extra veel branduren, zonder risico’s en met zo min mogelijk energieverbruik!
    • Filament
      In de oude gloeilampen zat een filamentdraad dat door de elektrische spanning heet werd en begon te gloeien, waardoor er licht ontstond. Dit filament is nagebootst middels LED verlichting, waardoor hetzelfde warme lichteffect ontstaat, maar dan met de voordelen van LED!

Een geweldige sfeer creëren

Met deze prachtige lampen wordt het gemakkelijk om een geweldige sfeer in uw woning te creëren, die bovendien perfect past bij de rest van uw inrichting. Van titanium tot metallic en van prachtig heldere kleuren tot goud of zwart, de meest geschikte versies voor uw wens en smaak zijn altijd terug te vinden in onze collectie. Dit zorgt er, in combinatie met de manier waarop de filament technologie een gloeilamp nabootst, voor dat de verlichting in uw woonkamer voortaan het hoogtepunt van uw interieur is!

XXL lampen kleuren

Voor iedere woning en inrichting hebben we speciale vormen en kleuren in ons xxl lampen assortiment:

XXL lampen

Gekleurde XXL lampen

Gouden XXL lampen

Roze XXL lampen

Titanium XXL lampen

Zwart Ombre XXL lampen

Groene XXL lampen

Marine Ombre XXL lampen

Ons eigen merk: Firefly Technologies

Een serie grote filament lampen waarvan de achterliggende technologie en kwaliteit net zo goed zijn als het prachtige uiterlijk. Dat hadden wij helaas nog niet gevonden. Daarom hebben we ons eigen merk ontwikkeld. Dit merk heet Firefly Technologies. De XXL filament lampen daaruit vallen onder de XXL serie. Hierbij is er extra aandacht uitgegaan naar zowel het uiterlijk als de innerlijke werking van de lamp. Naast mooi moeten deze lampen ook kwalitatief goed, duurzaam en veilig zijn, vinden wij! Deze prachtige lampen dragen allen een sierlijke naam en maken uw interieur helemaal af. Welke kiest u?

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2040 reviews.