Gekleurde XXL LED lampen

Showing 1–16 of 37 results


XXL Colors lampen

De XXL Colors lampen uit de Domina collectie van ons eigen Luminix merk vormen een unieke toevoeging aan de inrichting van uw woning. Deze blikvangers vormen namelijk een unieke manier van verlichting, waarbij de ruimte prachtig wordt verlicht en de gekozen kleur mooi tot zijn recht komt. We vertellen hier dan ook met plezier meer over, dus lees vooral door.

Kies uw favoriete kleur

Het kan soms niet meevallen om de juiste kleuren te kiezen met het oog op uw inrichting. Een goede manier om hier een keuze in te maken is door simpelweg niet te kiezen! Hoe moet dat dan? Nou, met de opties uit onze Luminix XXL Colors LED lampen collectie kunt u ook gewoon meerdere kleuren lampen uitzoeken. Door de verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren ontstaat er een prachtig effect waar u ongetwijfeld complimenten over zult krijgen.

Uw interieur volledig op smaak

Pas wanneer uw woning volledig is ingericht gaat u op zoek naar de juiste accessoires en verlichting. Dat is hoe het voor de meeste mensen werkt. Het grote voordeel van onze XXL Colors LED filament lampen is dat deze altijd goed aan kunnen sluiten op de rest van het interieur, simpelweg omdat er zo ontzettend veel keuze is.  Zowel met betrekking tot de vorm als uiteraard de kleuren is er veel diversiteit te vinden. Kies daarom gerust de lampen die het beste bij uw interieur passen. Succes gegarandeerd!

De technologie in deze lampen

Onze Luminix Domina collectie bevat allerlei verschillende XXL Colors lampen. Deze hebben bijzondere uiterlijke eigenschappen, maar ook de binnenkant verdient aandacht. Allereerst omdat de lampen gebruikmaken van de zogeheten LED technologie. Deze moderne verlichtingsmethode is zuiniger, veiliger en duurzamer dan al zijn voorgangers. Zo kunt u rekenen op een bijzonder goed werkende lamp die geen risico kan vormen voor uw veiligheid en bovendien erg lang mee gaat.

Bovendien zijn de XXL Colors lampen zogeheten filament lampen. In oude gloeilampen zat een draad dat letterlijk gloeide. De lamp dankte zijn naam aan deze werking, die bovendien voor prachtig licht zorgt. Het effect van een gloeiend draad werd daarna lange tijd niet meer mogelijk, omdat het principe van een gloeilamp niet zo duurzaam, noch veilig, was. Dankzij de voornoemde LED technologie is het nu mogelijk om dit effect weer te bereiken. Dezelfde warme uiterlijke kenmerken van een gloeilamp, maar dan met alle voordelen van de LED technologie, dat is waar onze Luminix Colors LED lampen voor staan.

We geven u graag deskundig advies

Er zijn verschillende kleurstellingen, vormen en lichtsterktes opgenomen binnen ons eigen Luminix merk waar ook de XXL Colors lampen onder vallen. Omdat wij deze zelf hebben ontwikkeld kunnen we u hier logischerwijs ook uitgebreid over adviseren. Bent u dus van plan om een ruimte op een bijzondere manier in te richten en daarbij van licht gebruik te maken, dan kunnen we u hier uiteraard bij helpen. Neem in dergelijke gevallen gerust contact met ons op. We gaan dan met plezier samen met u aan de slag om iets moois van uw ruimte te maken!

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 502 reviews.