XXL Titanium LED lampen

Showing all 5 results


XXL Titanium lampen

De XXL Titanium LED lampen uit onze collectie vormen een unieke manier om uw woonkamer of eetkamer te verlichten. De bijzondere combinatie van opvallende vormen, de titanium kleurstelling en filament LED technologie maken dit namelijk tot een ongeëvenaarde verlichtingskeuze. We vertellen u dan ook graag meer over onze grote titanium LED lampen, dus lees vooral door!

Unieke lampen

De XXL Titanium LED lampen zijn er in verschillende vormen. Hierdoor is er altijd een exemplaar te vinden dat perfect op uw wensen aansluit. Bovendien is het mogelijk om er meerdere naast elkaar te hangen. Wanneer u dan verschillende vormen kiest geeft dat een prachtig speels effect. Anderen zullen u vragen waar u die mooie, unieke lampen heeft gevonden en dat is meer dan terecht!

Assortiment XXL lampen

Voor iedere woning en inrichting hebben we speciale vormen en kleuren in ons lampjes assortiment:

XXL lampen

Gekleurde XXL lampen

Gouden XXL lampen

Roze XXL lampen

Titanium XXL lampen

Zwart Ombre XXL lampen

Groene XXL lampen

Marine Ombre XXL lampen

Maak uw inrichting compleet

Wij zijn ontzettend fan van de kleurstelling die de titanium versies van onze filament lampen hebben. Een doorzichtig zwarte kleur, gecombineerd met het gele gloeiende effect van het filament, zorgt voor een prachtige lamp. Hiermee maakt u uw inrichting helemaal compleet. De kleurstelling past bovendien bij vele verschillende interieurstijlen. Ongeacht of u gaat voor een industrieel, een klassiek of juist een landelijke ruimte, onze XXL Titanium LED lampen sluiten er perfect op aan.

Zuinige LED technologie

De lampen uit onze collectie, waaronder ook deze mooie titanium LED lampen vallen, maken gebruik van de moderne LED technologie. De naam verraadde dit al een beetje, maar wat houdt dit dan in? LED is de meest zuinige verlichtingstechnologie die momenteel op de markt gevonden kan worden. Bovendien is het een ontzettend veilige manier. Een LED lamp zal bijvoorbeeld niet heet genoeg worden om schade aan te richten of gevaarlijk te zijn. Tot slot is LED verlichting bijzonder duurzaam. Een LED lampje gaat vaak nog een stuk langer mee dan de garantie die vanuit de fabriek wordt gegeven. U kunt dus bouwen op een betrouwbaar product.

Ons eigen merk: Firefly Technologies

Een serie grote filament lampen waarvan de achterliggende technologie en kwaliteit net zo goed zijn als het prachtige uiterlijk. Dat hadden wij helaas nog niet gevonden. Daarom hebben we ons eigen merk ontwikkeld. Dit merk heet Firefly Technologies. De XXL filament lampen daaruit vallen onder de XXL serie. Hierbij is er extra aandacht uitgegaan naar zowel het uiterlijk als de innerlijke werking van de lamp. Naast mooi moeten deze lampen ook kwalitatief goed, duurzaam en veilig zijn, vinden wij! Deze prachtige lampen dragen allen een sierlijke naam en maken uw interieur helemaal af. Welke kiest u?

Verschillende sterktes

De grote titanium LED lampen zijn in verschillende sterktes te koop. Bij LED verlichting wordt dit aangeduid met het aantal lumen. Voorheen werd dit bij andere verlichtingstechnologieën juist met wattages aangegeven. Om dit makkelijker te maken vindt u op de productpagina’s van deze lampen een vergelijkingstabel terug om de sterkten van de lampen met elkaar te kunnen vergelijken en zo de juiste keuze te kunnen maken.

Uw verlichting koopt u bij de lampjesfabriek.nl

Bij delampjesfabriek.nl bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op het gebied van verlichting. Naast een zeer gevarieerd productaanbod kunnen we u ook helpen met het uitzoeken van de perfecte verlichting voor uw wensen. Deze service bieden we u met plezier aan, dus vraag hier gerust naar!

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2025 reviews.