Enig resultaat

Keramiek lampen

Ben je bezig met het inrichten van de kinderkamer? Een leuke sfeer creëren in de kinderkamer is erg belangrijk. Niet alleen ziet het er mooi en stijlvol uit, het geeft je kind ook meer plezier in zijn of haar kamer. Tegenwoordig zien we steeds meer nieuwe interieur ideeën voorbij komen voor de kinderkamer. De neutrale kleuren zijn erg populair en worden vaak gecombineerd met accessoires zoals keramieken lampen.

Wat is een keramiek lamp?

Een keramiek lamp is gemaakt van materiaal die je vroeger veel in huizen zag. Denk aan bestek, borden en lampen. We zien dat het tegenwoordig steeds populairder wordt dit ouderwetse materiaal te gebruiken in de kinderkamer. De een vind het een mooie aanvulling en de ander vind keramieken lampen onhandig in een kinderkamer. Toch kan het kopen van een keramiek lamp in de kinderkamer de juiste aanvulling zijn! 

Functionele verlichting 

Voor de kinderkamer is de juiste verlichting erg belangrijk. Het is handig om hierbij een dimmer te gebruiken en het verder aan te vullen met sfeerverlichting. Voordat je gaat kijken naar sfeerverlichting en dimmers, wil je de kinderkamer aankleden met de juiste basisverlichting. In de baby- of kinderkamer verschoon je je kind, kleed je je kind om, speelt je kind en slaapt je kind. Voor al deze taken is goed licht nodig.  

Sfeerverlichting in de kinderkamer  

Natuurlijk hoort ook sfeerverlichting in een kinderkamer. Denk aan het moment voor het slapen gaan wanneer je kind nog even in bed ligt met een boek of nog iets wilt kijken. Hiervoor is het niet nodig de functionele lampen aan te doen. Deze zijn in de avond vaak te fel en zorgen er niet voor dat je kind sneller in slaap valt. Behalve het rusten voor het slapengaan, kun je sfeerverlichting ook aanschaffen wanneer je kind bang is in het donker te slapen. Zo stimuleer je je kind wel alleen te slapen in zijn of haar kamer en met een mooie lamp aan. Wat voor keramieken lampen bestaan er dan en waar kun je deze plaatsen? Hieronder de leukste keramieken lampen voor de kinderkamer.  

Keramieken lampen

Allereerst hebben we het keramiek platvoetje. Dit is een schattige lamp die vaak geplaatst wordt in een babykamer. Het is een schattige lamp met een zachte verlichting waarmee je de kamer heel mooi kunt oplichten. Natuurlijk kun je deze lamp ook in een kinderkamer plaatsen en maakt het niet uit of dit voor je zoon of dochter is. Het is een lichte kleur waar ieder kind blij mee zal zijn. Ben je bang dat je kind de lamp laat vallen? Plaats het op een plankje of een ladekast waar je kind niet bij kan. Zo weet je zeker dat je kind de keramiek lamp niet om laat vallen.  

De keramiek Mr schaap lamp is de juiste keuze wanneer je kind bang is in het donker te slapen. Je kunt hierbij een bijpassende schapenknuffel kopen die je kind in zijn of haar bed kan plaatsen. Zo kan je kind lekker slapen, knuffelen met een zacht schaapje en rustig de ogen sluiten met een mooie, zachtblauwe verlichting.  

Keramiek lamp jongens

Ben je op zoek naar een stoere, keramiek lamp die je tussen andere accessoires kunt plaatsen in de kinderkamer? Ga dan voor de keramiek Kaketoe lamp. Deze keramiek lamp heeft een neutrale uitstraling, maar zorgt toch voor extra gezelligheid in de kamer. Dit komt door de kaketoe vorm waar de keramiek lamp van gemaakt is. Met een goud detail aan de bovenkant van de keramiek lamp, kun je dit eenvoudig combineren met andere basiselementen. Zo kun je meubels leuk aankleden met deze lamp of het plankje aanvullen met nog een laatste accessoire.

Keramiek lamp meisjes

Wil je een keramiek lamp kopen voor de meisjeskamer? Heb je een dochter die veel houdt van schattige sprookjesdieren en wil je de kamer opvullen met mooie, zachte kleuren? Ga dan voor de keramiek Unicorn Stars lamp. Het is een erg gedetailleerde lamp die je overal kunt plaatsen en waar je de kinderkamer heel mooi mee kunt aankleden. Met alleen deze keramiek lamp aan heb je voldoende licht in de kinderkamer. 

De waardering van delampjesfabriek.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 2040 reviews.