calex
smart home

Calex Smart home

Met de productlijn uit deze categorie maak je je bestaande lampen slim. Lampen die je in de loop der tijd zorgvuldig hebt samengesteld op vorm, sfeer en functionaliteit. Vervangen? Niet nodig! Til je wooncomfort naar een nóg hoger niveau met deze effectieve oplossingen.

Wij bieden zowel oplossingen voor bestaande situaties als nieuwe. Neem bijvoorbeeld onze Zigbee lampen, een goedkoop Philips HUE alternatief dat minstens net zo goed werkt. Bedien je lampen eenvoudig via de Calex app of met behulp van draadloze afstandsbedieningen. Voor iedereen bieden wij de perfecte oplossing.

Handig om te weten: voor het bedienen van de Zigbee lampen heb je het Octopus Station nodig. Dit station dient als hart van je systeem waar je vervolgens alle lampen en apparaten op aansluit.

calex
Bluetooth 

Calex Bluetooth series

Vóór de smart-serie van Calex was er de Bluetooth serie. Deze lamp en ledstrip zijn beide via de Calex Bluetooth app te besturen maar niet compatibel met het Octopus station. Dit brengt als nadeel met zich mee dat er niet te werken is met instelbare scenario’s en timers en ook niet de andere producten uit de smart home reeks. Heb jij geen behoefte aan deze functionaliteiten en kies je liever voor de Bluetooth serie dan is dit de categorie voor jou.